Natuurbrandrisico

De blokhut van onze Scoutinggroep wordt uitsluitend verhuurd aan scoutinggroepen en basisscholen.

Bij weekendhuur (zaterdag-zondag), kan men vanaf zaterdag 19u00 gebruik maken van de accomodatie, eerder is in verband met het groepdraaien niet mogelijk. Ook op vrijdagavond wordt de blokhut normaalgesproken niet verhuurd in verband met groepsdraaien.

De huur voor 2015 bedraagt E 4,00 per persoon per nacht met een minimum van E 120,00 per nacht. Verder vragen we een borg van E 100,00 per huurperiode. Voor de gemeente moeten we toeristenbelasting innen. Voor 2016 bedraagt deze E 1,09 per persoon per nacht. De toeristenbelasting kan per kalenderjaar door de gemeente worden aangepast. Hierdoor kan de prijs voor de huurperiode veranderen.

Let op:

Vanaf september 2011 is het alleen mogelijk de blokhut te huren in de weekenden en beperkt in de grote vakantie. Op werkdagen en in andere vakanties wordt de blokhut gebruikt door een BSO.

Huishoudelijkregelement
Huurovereenkomst

Reserveren kan via de verhuurkalender, voor overige vragen stuurt u een email naar verhuur@scoutingmbg.nl

Een aantal foto's van de blokhut en het terrein:

Foto's blokhut ‎

Subpagina''s (1): Verhuurkalender