Zomerkamp 2020

Datum

Het zomerkamp vindt altijd plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie. Dit jaar vertrekken we op zaterdag 11 juli, en op 18 juli zijn we weer terug. De jongste leden (Bevers) gaan eerder (op dinsdag) naar huis.

Informatiebijeenkomsten

Voor de verschillende afdelingen wordt informatie verstuurd via email. Vragen kunt je stellen aan de leiding van de afdeling.

Vanwege de huidige situatie hebben we het volgende afgesproken met het bestuur:

Jullie worden gevraagd om je gewoon in te schrijven en te betalen. Mocht het kamp niet doorgaan
dan krijgen jullie het kampgeld teruggestort. De deadline om dit te bepalen ligt op 27 Juni, 2 weken
voor kamp. Als we voor die tijd al een beslissing gemaakt hebben laten we dit zo snel mogelijk weten.
Wij doen er alles aan om het kamp door te laten gaan. Daarom vragen we jullie om je ook gewoon in
te schrijven zodat we het ook goed voor kunnen bereiden.

Aanmelden
Aanmelden voor het zomerkamp kan binnenkort via de website van Scouting Nederland.

Na het inschrijven ontvangt u een factuur met de betaalinformatie.